Terug

SHP

De SHP is de “touch free” machine onder de enkelvoudige roll-overs welke tussen de 8 en de 12 wagens per uur kunnen wassen.

De duur van een wasprogramma is in functie van

  • de lengte van het te wassen voertuig; hoe langer het voertuig hoe langer de wassing duurt
  • de ingestelde snelheid van het portaal; de rechtstreekse aandrijving is uitgerust met een frequentieomvormer waardoor elke wasgang een andere snelheid kan hebben om sneller te wassen of beter te drogen

De SHP is standaard uitgerust met fotocellen op de kantelbare droger waardoor de droger het wagenprofiel kan lezen zonder dat er eerst een wasbeurt moet zijn geweest (alt: profiel scan met borstel). Dit laat toe om een “enkel drogen” programma te creëren vb wanneer een wagen net uit de carrosserie komt en nog geen wrijving mag ondergaan of in het geval met een beschadigd voertuig met de hand wenst te wassen en daarna machinaal te laten drogen.

Touch Free machines hebben geen borstels, de waskwaliteit komt door de combinatie van chemie, inweektijd van de chemie en de inpakt van de hogedruk op de wagen. DE SHP is aan de zijkant uitgerust met vuilfrezen welke het vuil efficiënt verwijderen.

De SHP kan verschillende wasprogramma’s aan. Van wassen met hogedruk op verschillende plaatsen tot enkel drogen.

Ook touch free roll-overs kunnen met tal van opties geleverd worden

  • Washoogten
  • Type hogedruk
  • Betaalsystemen…

Keuze welke de meest aangewezen zijn voor uw toepassing/nood kan u samen met onze experts maken.

Downloads